DESIGN

Ontwerpen met creativiteit

Design is de fysieke weergave van uw verhaal, gedachte, of concept. Het is de basisgedachte van waaruit Verkijk u totaal concepten voor uw onderneming kan leveren. Van idee tot uiteindelijk levering (en alles wat daartussen zit) van uw website, huisstijl, flyers reclame- en brochuremateriaal tot bedrukte aflevering.
Uw totaal concept vertaald in multimedia oplossingen onder één dak.

Snel schakelen:
Website / Webshop - Huisstijl / Grafisch - Concepten - Drukwerk / Signmaking

WEBSITE / WEBSHOP

Website of webshop voor uw onderneming of venieuwing van uw huidige website omdat het nodig is. Wij verzorgen doelgerichte interactieve websites met een consistente layout, gebruiksklaar, geprogrammeerd in schone code en makkelijk up to date te houden.

Basis website vanaf €995,-

HUISSTIJL / GRAFISCH ONTWERP

Flyers, logos, visitekaartjes, folders, brochures briefpapier, posters, geborduurde bedrijfskleding is doelgericht marketing/reclame materiaal.

Wij zorgen voor een creatief grafisch ontwerp en zorgen dat het afgewerkt afgeleverd word op uw adres.

CONCEPTEN / BRAINSTORMSESSIES

Wij denken graag met u mee, van niets tot iets! Wij halen het uiterste uit uw bedrijf en zorgen dat de strategieën voor u klaar liggen. Wij verzorgen het proces vanaf het bedenken van een concept tot aan een tastbare creatie.

DRUKWERK / SIGNMAKING

Wij werken nauw samen met diverse leveranciers die hoog kwaliteit drukwerk leveren tegen zeer scherpe prijzen. Visitekaartjes, rolbanners, folders, posters, stickers bedrukt en geleverd aan uw kantoor. Drukwerk voor alle branches en bedrijven zoals; horeca, kantoor, feesten en beurzen. Ook verzorgen we de buitenreclame voor u met spandoeken, raamstickers, bouwhekbanners of een logo tegen de gevel.