OVER ONS

Verkijk kijkt verder

Het begon voor Daniel Verkijk met een opleiding en een fascinatie voor grafisch ontwerp en webdesign. En omdat de naam Ver-kijk het eigenlijk al in zich heeft, vloeide die passie voor de beeldende kracht van grafisch ontwerp en webdesign verder naar andere disciplines zoals fotografie en video.

Verkijk was geboren. Daniels aanpak was dermate succesvol dat de onderneming snel accelereerde in de markt met diverse opdrachtgevers. Anno nu is Verkijk een all round fotografie, video en ontwerpbureau, dat de meest uiteenlopende toepassingen van digitaal en bedrukt marketingmateriaal op maat kan leveren.

De bedrijfsfilosofie van Verkijk is tijdens die groei altijd hetzelfde gebleven: trouw aan vakbekwame passie en betrokkenheid. Om die slijtvaste kwaliteit van zijn producten en diensten te kunnen blijven garanderen voor een toenemend aantal opdrachtgevers, weet Daniel zich inmiddels verzekerd van een team even bevlogen medewerkers als hijzelf. Soort zoekt immers soort, nietwaar?Neem een kijk in onze opdrachtgevers en partners.

Opdrachtgevers
Heineken

MEER OPDRACHTGEVERS